X
GO
Duyurular

Hareketlilik Ekosisteminde Tedarik Sanayinin Rolü Paneli

Otomotiv tedarik sanayinde önemli bir coğrafi yığınlaşma teşkil eden Ege Bölgesi’nde araştırma odaklı bir hareketlilik ekosisteminin oluşturulması Bölgemizin önemli gündem maddeleri arasında yer almaktadır. Bu kapsamda Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda gerçekleşen Sanayi ve Teknoloji İş Birliği Kurulu (SANTEK) yapılanması kapsamında Ajansımız tarafından  paydaşlarımızın iş birliğiyle Hareketlilik Ekosisteminde Tedarik Sanayinin Rolü Paneli düzenlenecektir.

 

Söz konusu panelde Ford Otomotiv Sanayi A.Ş., BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den konuşmacılar katılacak olup elektrikli ve otonom araçlardaki ürün ve hizmetlerle küresel tedarik zincirlerine eklemlenmesine yönelik olanaklar tartışılacaktır.

 

Panel 08 Kasım 2022 Salı günü saat 13.00 – 16.00 arasında Manisa OSB Konferans Salonu’nda düzenlenecek olup toplantı gündemi aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

 

Katılım için tıklayınız.

 

Gündem:

  • 12.30 -13.30 Kayıt
  • 13.00 -13.30 Açılış Konuşmaları
  • 13.30 -15.00 Hareketlilik Ekosisteminde Tedarik Sanayinin Rolü Paneli

                           Moderatör:

                           Prof. Dr. Osman Çulha, MCBÜ Teknoloji Geliştirme Bölgesi (TEKNOKENT) Genel Müdür Yardımcısı                                                  

                           Panelistler:

                           Selim Göksu, Vestel Elektronik, Otomotiv Elektroniği Genel Müdür Yardımcısı

                           İsmet Uygur, BMC, Ticari Araçlar AR-GE ve Mühendislik Direktörü

                           Berzah Ozan, Ford Otosan, Otonom Sürüş Sistemleri Lideri

Print
0 Comments

Categories: DuyurularNumber of views: 333

Tags:

Name:
Email:
Subject:
Message:
x